11 kwietnia dwunastu głodnych sukcesu kucharzy rywalizowało w Gastronomiku o tytuł najlepszych szefów kuchni w przyrządzaniu dziczyzny! Przedstawiamy laureatów czwartej edycji Mistrzostw Polski w Dziczyźnie – Memoriału Mariana Tarnawskiego. W niezwykle emocjonującej rywalizacji zwyciężyli:
I miejsce – Bartłomiej Pawlikowski i Marcin Klóska z Stanicy Łowieckiej "Kniejówka" w Ownicach,
II miejsce – Tomasz Soczumski i Dawid Stąpór z restauracji Żółty Słoń w Kielcach,
III miejsce – Dawid Cieśliński i Dawid Wysocki z Restauracji Lumière w Baranowie
Gratulujemy wszystkim uczestnikom konkursowych zmagań!
Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta
ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań
tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08
e-mail: zsgpoznan@wp.pl
Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas