Lekcja o serach
500x500

 

Kolejne szkolenie w Gastronomiku – tym razem poznaliśmy sekrety produkcji serów. Autorami szkolenia, jak i prowadzącymi, byli: dr hab. Krzysztof Młynek z Uniwersytet w Siedlcach oraz p. Monika Grzeszuk i p. Artur Fijałkowski z Spomlek, eksperci od produkcji sera, którzy chętnie podzielili się swoją wiedzą z naszymi uczniami i uczennicami. Serdecznie dziękujemy za ciekawe spotkanie - tego nigdy za wiele!

Pracownia Gastronomiczna

Domowe obiady

Bufet szkolny

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta

ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań

tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08

e-mail: zsgpoznan@wp.pl

formularz kontaktowy

Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas

500x500