Warsztaty kulinarne z Marcinem Budynkiem
500x500

 

Co Wam się kojarzy z wołowiną? Pewnie soczyste burgery, tatar lub carpaccio? Uczniowie Gastronomika mieli okazję dowiedzieć się wielu ciekawostek związanych z mięsem wołowym, a część z Was wzięła udział w fantastycznych warsztatach kulinarnych, na których powstały rewelacyjne dania z tego właśnie mięsa. Już teraz będziecie wiedzieli, która część wołowiny przyda się na jakie danie oraz jak je przyrządzić, by zachowało wspaniały smak. Organizatorem warsztatów był Związek Polskie Mięso oraz Akademia Kulinarna Marcina Budynka, a poprowadzili je dla nas: Marcin Budynek, Judyta Szymkowiak, Angelo Colombo i Kamil Babkowski - serdecznie dziękujemy! A p. Annie Dembińskiej dziękujemy za zorganizowanie tego wydarzenia.

Pracownia Gastronomiczna

Domowe obiady

Bufet szkolny

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta

ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań

tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08

e-mail: zsgpoznan@wp.pl

formularz kontaktowy

Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas

500x500