Ola Klóska, Wiktor Hnat i Filip Rutkowski pod opieką p. Larysy Ćmiel - Skibickiej i p. Lidii Linki - to nasza reprezentacja, która wzięła udział w konkursach kulinarnych będących częścią targów Mazury HoReCa w Ostródzie. Ola Klóska zajęła drugie miejsce w konkursie dla uczniów Master Challenge by Schöller, Filip Rutkowski i Wiktor Hnat wygrali potyczki z indykiem w konkursie " Drób na polskim stole" Gratulujemy Wam serdecznie! I dziękujemy p. Larysie Ćmiel - Skibickiej i p. Lidii Lince, że towarzyszyły Wam w tej emocjonującej kulinarnej podróży
Szczególne podziękowania kierujemy do ekipy NIFTY No. 20 w Puro Hotel: p. Hanny Beta, p. Jakuba Ignysia, p. Bartosza Fabisia, p. Michała Kozłowskigo. Dziękujemy - za czas, za miejsce, za naukę i za trzymanie kciuków. Trening czyni mistrza, a jak się pracuje z Mistrzami, to musi się udać.
Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta
ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań
tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08
e-mail: zsgpoznan@wp.pl
Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas