III Edycja Szkolnego Konkursu Prac Chemicznych pt: ”Czy wiesz co jesz? Dodatki do żywności: konserwanty i barwniki”
500x500

 

Z przyjemnością informuję, że zakończyła się III Edycja Szkolnego Konkursu Prac Chemicznych pt: "Czy wiesz co jesz? Dodatki do żywności: konserwanty i barwniki". Konkurs odbył się w ramach turnieju klas " Złota chochla".
Oto lista zwycięzców:
I miejsce - klasa 1eż
II miejsce - klasa 1cż
III miejsce - klasa 3bż
Udział wzięły następujące klasy: 1aż, 1bż, 1dż, 2dż.
Zwycięzcy indywidualni:
I miejsce - Mieszko Straburzyński i Natalia Stachowska - klasa 3bż
II miejsce - Cezary Śmigielski - klasa 1aż
III miejsce - Natalie Chwirut - klasa 1dż.
Wszystkim uczestnikom serdecznie gratuluję i zachęcam młodzież do udziału w konkursie w przyszłym roku szkolnym.
Z serdecznymi pozdrowieniami:
Justyna Derda

Pracownia Gastronomiczna

Domowe obiady

Bufet szkolny

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta

ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań

tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08

e-mail: zsgpoznan@wp.pl

formularz kontaktowy

Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas

500x500