Kolejny finalista ”Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2015”
500x500

 

4 lutego 2015 r. w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions odbyła się druga część półfinału ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla młodzieży szkolnej. Wśród 12 startujących tego dnia, była również nasza uczennica Patrycja Paluszkiewicz z klasy 3ck.    

Oczywiście, jak pozostali uczestnicy przygotowała danie zgodne z tematem: Danie główne z kurczaka zagrodowego, z wykorzystaniem topinamburu, miodu pszczelego, Primerby Knorr oraz Esencji Drobiowej do Sosów Knorr Professional.

Zdaniem Jury poziom konkursu jest bardzo wysoki, z roku na rok coraz wyższy. Tym bardziej cieszymy się z tego, że czwarta osoba, czyli Patrycja dołączyła do grona najlepszych – DWUNASTKI FINALISTÓW.  

Gratulujemy i mocno trzymamy kciuki za CAŁĄ CZWÓRKĘ  11 MARCA 2015 r. !!!

 

kierownik szkolenia praktycznego

mgr inż. Anna Dembińska

Pracownia Gastronomiczna

Domowe obiady

Zapraszamy codziennie (oprócz sobót) w godzinach od 13:00 do 15:00 na smaczne i tanie obiady domowe.

Jadłospis

Aktualny tygodniowy jadłospis zobacz

Bufet szkolny

Zapraszamy codziennie od 8:00 do 16:00 na smaczne kanapki oraz wyroby cukiernicze z własnej pracowni.

src=http://gastronomikpoznan.pl/fotki/files/files/nobor_2017.jpg

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych

ul. Podkomorska 49

60-326 Poznań

tel.: 61 867 40 41

faks: 61 867 23 08

e-mail: zsgpoznan@wp.pl

formularz kontaktowy

500x500