Okręgowe eliminacje XXII Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności
500x500

 

Po raz kolejny gościliśmy w murach naszej szkoły uczestników okręgowych eliminacji XXII Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. I po raz kolejny świetnie się do tego przedsięwzięcia przygotowaliśmy - mamy nadzieję, że nasi Goście wyjechali zadowoleni, bez względu na wynik zmagań z zadaniami testowymi! Serdecznie dziękujemy wszystkim nauczycielom i uczniom zaangażowanym w przygotowanie tego wydarzenia: p. dyrektor Annie Derbis za dyrygowanie całą Gastronomikową Olimpijską orkiestrą, p. Danucie Sekretarczyk za czuwanie nad całością, logistykę i ciasteczka, p. Krzysztofowi Świerczyńskiemu i p. Mateuszowi Pinasowi za " Witaminowe abecadło owoców i warzyw" (i ciasteczka:), p. Grażynie Staszewskiej i Hannie Piaseckiej za kawiarenkę, p. Przemysławowi Nowakowi za ciekawą prelekcję, p. Lidii Lince za wypieki do kawiarenki, p. Annie PIetrzkiewicz i Annie Nowak - Reinisch za dokumentację i spinanie całej reszty, nauczycielom z Warsztatów Gastronomicznych za pyszne obiady. Ukłony dla pani Ewy Przebieracz za przygotowanie naszych uczniów do udziału w Olimpiadzie. 
Dziękujemy również za pokaz porcelany firmy Fine Dine, który poprowadził pan Bartosz Nukiewicz, we współpracy z firmą Eva Tec i p. Anna Przybylską, który to pokaz zorganizowała p. Justyna Golińska - Krysztofiak. Drodzy Uczniowie z klas: 2ak, 3aż, 3bż, 3dż, 3cż, 3ck, 1aż, 2dż - dziękujemy, że mogliśmy za Was liczyć 
Lista podziękowań długa, a i tak pewnie niewyczerpana - do takiego przedsięwzięcia potrzeba dużo rąk i pomysłów i każdemu, kto paluszek do tego przyłożył - składamy wielkie dzięki!

Pracownia Gastronomiczna

Domowe obiady

Bufet szkolny

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta

ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań

tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08

e-mail: zsgpoznan@wp.pl

formularz kontaktowy

Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas

500x500