Warsztaty kulinarne ”Zdrowe odżywianie bez glutenu”
500x500

 

Gastronomik się uczy, tym razem na warsztatach "Zdrowe odżywianie bez glutenu". Spotkanie rozpoczęło cały cykl warsztatów kulinarnych organizowanych przez firmę Schär. W spotkaniu brały udział osoby chorujące na celiakię i z nietolerancją glutenu oraz nasi uczniowie. Serdecznie dziękujemy pani Wiolecie Zysk za ciekawe spotkanie i podzielenie się z nami wiedzą i umiejętnościami, firmie Schär za wspaniałe prezenty, pani Justynie Golińskiej - Krysztofiak za zorganizowanie warsztatów.
Dziękujemy również naszym uczniom za poświęcony sobotni czas i pomoc - Dominikowi Zandek, Natalii Bosackiej, Izabelli Kraszkiewicz, Katarzynie Wilczyńskiej, Adrianowi Buszczakowi, Anecie Tomczak i Patrycji Tobiasz.

Pracownia Gastronomiczna

Domowe obiady

Bufet szkolny

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta

ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań

tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08

e-mail: zsgpoznan@wp.pl

formularz kontaktowy

Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas

500x500