Program informacyjno-szkoleniowy ”Wybieram Wieprzowinę”
500x500

 

15 maja uczniowie naszej Szkoły wzięli udział w programie informacyjno – szkoleniowym z zakresu jakości mięsa wieprzowego pt. ,,Wybieram WIEPRZOWINĘ”.
Pomysłodawcą, koordynatorem powyższego projektu jest Związek ,,Polskie Mięso”. 
Program merytorycznie wspierany jest przez Akademie Kulinarną Marcina Budynka.
140 uczniów wraz z nauczycielami miało przyjemność wysłuchać prelekcji merytorycznej przygotowanej przez panią Judytę Szymkowiak i pana Marcina Budynka na temat jakości mięsa wieprzowego. Następnie wybrani uczniowie wraz z Akademią przygotowali pyszne potrawy z zastosowaniem mięsa wieprzowego. Dziękujemy za kolejne przemiłe i przepyszne spotkanie :)
Pracownia Gastronomiczna

Domowe obiady

Bufet szkolny

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta

ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań

tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08

e-mail: zsgpoznan@wp.pl

formularz kontaktowy

Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas

500x500