Warsztaty kulinarne - kuchnia hiszpańska
500x500

 

Kolejna podróż kulinarna za nami - tym razem do Hiszpanii. Grupa naszych uczniów uczestniczyła w arcyciekawych warsztatach, prowadzonych przez Sylwestra Kościuka - mistrza świata w przygotowywaniu tapas, małych hiszpańskich przekąsek. Spotkanie odbyło się w Warsztatach Kulinarnych "Deck12" w restauracji "The Time". Serdeczne podziękowanie dla pani Anny Dembińskiej za zorganizowanie spotkania, pana Juliusza Podolskiego za ciekawe spostrzeżenia i czujne oko, Chefs Culinar za wsparcie produktowe i największe dla pana Sylwestra Kościuka za dzielenie się wiedzą i umiejętnościami! Gracias!

Pracownia Gastronomiczna

Domowe obiady

Bufet szkolny

Kontakt

Zespół Szkół Gastronomicznych
im. Karola Libelta

ul. Podkomorska 49
60-326 Poznań

tel.: 61 867 40 41
faks: 61 867 23 08

e-mail: zsgpoznan@wp.pl

formularz kontaktowy

Gastronomik na Facebooku - dołącz do nas

500x500